Благодійний Фонд
К А Р І Т А С
Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню
 
Головна » 2008 » Грудень » 30 » Св. Миколай у кожному з нас - 2008
Св. Миколай у кожному з нас - 2008
14:31

Нещодавно завершилась акція Благодійного Фонду «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії» - Святий Миколай у кожному з нас. Акція уже стала традиційною і проводиться декілька років поспіль. Завдяки ній діти із потребуючих родин можуть отримати подарунки від св. Миколая чи допомогу необхідну для їхнього лікування. Здійснюється таке диво завдяки тим, хто складав свої пожертви у спеціальні скарбнички із логотипом нашого «Карітасу» розставлені у магазинах, банках, та інших установах нашого регіону, зокрема у Дрогобичі, Самборі, Трускавці.

 

Акція «Св. Миколай у кожному з нас – 2008» тривала з листопада по грудень 2008 року.  Ми дякуємо усім тим, хто відгукнувся на заклик подарувати потребуючим та хворим дітям маленьке диво. Це підприємці та керівники нашого регіону, що дозволили розміщувати у своїх магазинах, аптеках, банках чи інших установах скарбнички для пожертв. Часто вони і самі фінансово долучались до акції складаючи свої пожертви у скарбнички. Усім жертводавцям та людям доброї волі, що долучились до акції. І незалежно якою була ця пожертва 1 гривня, 10 гривень, чи 100 гривень найважливіше, що ви не були байдужими і допомогли потребуючим дітям. Назву деякі цифри: скарбничками-рекордсменами у Дрогобичі стала скарбничка розміщена у Аптеці «Ритм» на вул. Чорновола, у Трускавці магазин «Болоня», у Самборі Радіо-таксі «Мальви» за номером телефону 288 та магазин «Рута».

Частина скарбничок залишатимуться у розставленими до Різдва, аби ще більше дітей могли отримати у ці зимові свята свою маленьку казку.

Якщо Ви хочете допомогти потребуючим дітям це можна зробити прямо зараз, наприклад звернувшись у Благодійний Фонд «Карітас СДЄ». Наш телефон у Дрогобичі: (244) 2 24 58. Адреса: м. Дрогобич, вул. Чорновола 4. А ще Ви можете придбати у нас чи у храмах Різдвяну Свічку із логотипом Карітасу. Увесь прибуток із цієї свічки буде направлений на допомогу дітям із потребуючих родин, зокрема на організацію їх літнього дозвілля.

Просмотров: 872 | Добавил: caritas-sde
Конструктор сайтів - uCoz
Форма Вхіду
Пошук
Мова