Благодійний Фонд

Головна » 2008 » Грудень » 9 » STOP торгівлі людьми
STOP торгівлі людьми
16:47
У другий день грудня майже 60 років поспіль відзначають Світовий день боротьби із рабством, або іншими словами проти торгівлі людьми. Таку подію Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії звісно не міг обминути осторонь. На передодні 2 грудня було проведено вишкіл для волонтерів Карітасу на тематику протидії торгівлі людьми. Кожен з учасників тренінг мав нагоду не лише зрозуміти чим є торгівля людьми, а й намагався віднайти способи, як захистити себе від цього явища.

Наступного дня волонтери провели вуличну акцію з протидії торгівлі людьми. На площі Шевченка у Дрогобичі встанови намет, де роздавали прохожим брошури та буклети про те, як безпечно виїхати закордон, що зробити аби не стати жертвою торговців людьми, розповідали про загрози цього явища і просто дарували посмішку та добрий настрій.

Було також проведено тренінг на тематику протидії торгівлі людьми та нелегальній трудовій міграції і для працівників соціальних служб, службовців, тощо. Цей вишкіл відбувся у ратуші м. Дрогобича.

Просмотров: 1163 | Добавил: caritas-sde
Конструктор сайтів - uCoz