Благодійний Фонд

Головна » 2008 » Грудень » 9 » Благодійний ярмарок
Благодійний ярмарок
15:45

23 листопада відбувся у Дрогобичі Доброчинний Ярмарок, на якому за невелику пожертву можна було стати не лише власником унікальних речей, а перш за все таким чином допомогти потребуючим дітям. Усі речі на ярмарку були зроблені руками волонтерів ,а також дітьми із Дитячого Соціального Центру нашого Карітасу. На продаж виставлялися: вироби з бісеру,  оздоблені серветки, ялиночки, вилиті з гіпсу, сумки з бавовни для покупок з логотипом Дрогобича. Діяв також маленький «кафетерій», де можна було випити гарячі каву і чай, поласувати тістечками, спеченими волонтерами Карітасу.
Проводити такі ярмарки стало доброю традицією нашого Карітасу, адже він проходить уже другий рік поспіль. Цього року до ярмарку долучились і діти з нашого Центру "Дивовижні долоні" для дітей з вадами розумового розвитку та Товариство Захисту Дітей Інвалідів "Надія". А завершився Ярмарок Осіннім балом для волонтерів і працівників Карітасу.
Просмотров: 949 | Добавил: caritas-sde
Конструктор сайтів - uCoz