Благодійний Фонд
К А Р І Т А С
Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню
 
Головна » 2008 » Жовтень » 13 » «Я буду допомагати всім бідним і потребуючим», - Михайло Головацький
«Я буду допомагати всім бідним і потребуючим», - Михайло Головацький
12:36
Михайлу 32 роки, у нього є дружина та двоє чудових синочків. Старшому Михайлику – 11 років, а молодшому Олександру лишень 5 років. Здавалось би що ще потрібно для щастя. Проте щастя для родини Михайла може обірватись у кожну хвилину. Лікарі виявили у нього важку ваду серця.
 
Двоє русявих хлопчаків привітно посміхаються, чемно сидять на батьківських колінах. Коли дивишся на цю сімейну ідилію не хочеться вірити, що зовсім скоро їхнього батька може не стати. У нього виявлено важку ваду серця, з котрою на Україні пацієнти приречені на смерть.

Ще вісім років тому Михайло потрапив із проблемами серця у одну із Львівських лікарень. Там його лікували, але про небезпеку, яка загрожує його здоров’ю не попередили. Тепер уже більше року Михайло обстежувався та лікувався у інфарктному відділенні Львівського Національного Медичного Інституту, Інституті серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова у Києві. Діагноз який йому поставили: дилятаційна кардіома, пристінкові тромби у лівому шлуночку, систолічна дисфункція лівого шлуночка (тяжка форма). Продовжуючи медичну термінологію, важкість захворювання підвищує різко знижена фракція викиду лівого шлуночка (20%). Додам лишень, що при фракції 10% людина уже не може ходити. При обстеженні Михайлу поставили страшний вирок. За прогнозами лікарів він мав би дожити лише до березня. Єдиною можливістю врятувати життя Михайла пройти лікування або ж навіть провести пересадку серця у Сполучених Штатах Америки.

Сьогодні стан Михайла вкрай важкий. Аби лишень підтримати своє функціонування щоденно він приймає 20 пігулок. Для лікування у США в родини Михайла немає достатньо коштів. Тому Благодійний Фонд «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії» звертається до усіх людей доброї волі: допомогти Михайлу. Ваша, навіть невелика, пожертва може врятувати йому життя. І так хочеться вірити, що його маленькі синочки, Михайлик та Сашко, зможуть і далі сидіти у батька на колінах, відчувати його турботу і тепло. А сам Михайло каже: «Я молюся і буду молитися за всіх жертводавців, які допомагають мені і усім потребуючим. Після мого видужання маю намір наділі молитися за всіх людей і матеріально допомагати всім бідним і хворим людям, на стільки, на скільки буду мати можливості.»

За цим рахунком Ви можете переказати кошти на лікування Михайла:

Дрогобицьке відділення ЗГРУ Приват Банку

р/р 29245825523303

МФО 325321

ЄДРПУО 20784660

Призначення платежу: зарахування на картковий рахунок

6762467728453487

Головацький Михайло Олександрович

Якщо Ви бажаєте отримати додаткову інформацію звертайтесь:

Благодійний Фонд «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії»

тел. 8 (03244)  2 24 58

вул. Чорновола, 4

м. Дрогобич

Львівська обл.

Просмотров: 940 | Добавил: caritas-sde
Конструктор сайтів - uCoz
Форма Вхіду
Пошук
Мова